könyv, film, zene, rendezvény egy helyen

2019. november 12., kedd

Mesés rajzok – rajzos mesék


Rajzpályázat óvodásoknak
Dargay Attila a hazai animációs filmgyártás egyik legnagyobb hatású alakja, olyan, mindannyiunk által ismert és szeretett rajzfilmfigurák megteremtője, mint Vuk vagy Lúdas Matyi, A nagy ho-ho-ho horgász, Gombóc Artúr, Vili, a veréb. Halálának 10. évfordulójára emlékezve a gyermekkönyvtár rajzpályázatot hirdet: Keltsd Te is életre Dargay Attila figuráit
Kivitelezés: színes ceruzával, vízfestékkel, filctollal vagy zsírkrétával készült szabadkézi rajz A/4-es méretű rajzlapon. Korosztály: 5 – 7 éves korig.
Pályázati feltételek: 
Pályázni a honlapunkról letölthető adatlap kitöltésével és személyes beadásával vagy beküldésével (Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér Gyermekkönyvtára; 9023 Győr, Herman Ottó u. 22.) lehet.
A pályaműveket az adatok pontos feltüntetésével kérjük beadni: a mű hátoldalán kérjük felírni olvashatóan: a gyermek nevét, születési évét, lakcímét; a szülő e-mail címét és az illusztrált mese címét.
Egy pályázó egy pályaművel pályázhat. A pályázatra csak egyéni alkotások adhatók be, csoportmunkákat nem áll módunkban elfogadni és díjazni.
Beküldési határidő: 2019. december 6. (péntek). Díjazás: könyvjutalom.
A díjak átadása után a pályamunkák kiállítása megtekinthető lesz a gyermekkönyvtárban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése