könyv, film, zene, rendezvény egy helyen

2018. november 26., hétfő

Programjaink a héten

 Massza


2018. november 28-án (szerdán) 16.30-kor a Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér Kisfaludy Károly Könyvtára rendezvénytermében(Győr, Baross u. 4., II. emelet) a RÉV színházi és nevelési társulat bemutatja Kalapos Éva Massza című regényének színpadi változatát. A regény az online és offline megfélemlítésről és arról szól, hogy hová vezet, ha a virtuális térben, a névtelenségben elveszik a kontroll.
A rendezvény egyben közönségtalálkozó is, hiszen jelen lesz a kötet szerzője, Kalapos Éva is, aki örömmel beszélget az érdeklődőkkel.
A belépés díjtalan.

 Szabadhegyi Találkozások



Szabadhegyi Találkozások című programsorozat következő estjére 2018. november 29-én (csütörtökön) 18 órakor kerül sor a Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér József Attila Művelődési Házában(Győr, Móra park 1.). Vendég: Lukács Sándor Kossuth-díjas színművész.
Moderátor: Simon Róbert Balázs országgyűlési képviselő.
A rendezvény a helyszínen előre megváltott, 100,- forintért kapható regisztrációs jeggyel látogatható.


Mesekuckó a könyvtárban

November 30-án (pénteken) 17 órakor ismét kinyitja kapuját a Mesekuckó a Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér Központi Könyvtára klubjában (Győr, Herman O. u. 22., földszint). A Chip Színház előadásában ez alkalommal a Jó tett helyében Jót várj! című mese színházi változatát láthatják az érdeklődők.
A Mesekuckó 300 Ft-os regisztrációs jeggyel látogatható. Jegyek elővételben a helyszínen válthatók november 26-tól.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése