könyv, film, zene, rendezvény egy helyen

2018. július 23., hétfő

Programjaink a héten

Tzafit Yoav


Ismét Győrbe látogat a Tzafit YoavJúlius 23-án (hétfőn) 18.30-kor aDr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér József Attila Művelődési Házában (Győr, Móra park 1.) lép fel a Kfar Menahem városában működő művészeti tagozatos iskola végzős táncosaiból álló együttes.
A belépés díjtalan.

Kézműves foglalkozás


Július 27-én (pénteken) 10.30-kor a Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér Gyárvárosi Közösségi Házában (Győr, Külső-Árpád u. 6-8.) kézműves foglalkozást tartanak a MOKKA Alkotócsoport művészei. Egy könyvtárban mi mást is készíthetnének, mint egy csinos könyvjelzőt?!
A belépés díjtalan, a hozzávalókat mi biztosítjuk.

XVI. Anna-napi búcsú


2018. július 29-én (vasárnap) 16 órakor kezdetét veszi Szabadhegyen a XVI. Anna-napi búcsú. A program gazdag: színielőadások, játszóház, zenés műsorok, utcabál stb. A rendezvény helyszíne a Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér József Attila Művelődési Háza (Győr, Móra park 1.).
A belépés díjtalan!

Ott leszünk a 31! fesztiválon


2018. július 28-29-én 14:30-tól 20:00 óráig a 31! fesztiválon Irodalmi Kávéházba várják az érdeklődőket a Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér munkatársai, ahol meglepetésekkel is készülnek a látogatóknak.
A rendezvény díjtalanul látogatható.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése