könyv, film, zene, rendezvény egy helyen

2018. február 14., szerda

Hencidától Boncidáig

Mesevetélkedő a Gyermekkönyvtárban


A Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér Gyermekkönyvtára immáron 11. alkalommal Hencidától Boncidáig címmel levelezős mesevetélkedőt hirdet a 2017/2018 – as tanév 3. osztályos tanulói számára. A játékra győri és Győr környéki iskolák 4 fős csapatainak jelentkezését várjuk 2018. március 23-ig (péntek).
A nevezést írásban kérjük eljuttatni az iskola, az osztály, a csapat valamint a felkészítő tanár nevének feltüntetésével a könyvtár címére (9023 Győr, Herman Ottó u. 22.) vagy a gyermekkonyvtar@gyorikonyvtar.hu email címre.I. (Corvin) Mátyást 560 évvel ezelőtt választották királlyá, rá emlékezünk meséihez kapcsolódó feladatokkal, amelyeket a versenyzőkhöz levélben juttatunk el. A vetélkedő 3 fordulóból áll. A feladatokhoz kapcsolódó irodalomjegyzéket az első forduló kérdéssorához mellékelve május 4-ig (péntek) küldjük meg a csapatoknak. A részletes pályázati felhívás honlapunkról ide kattintva letölthető.
A játékkal kapcsolatos bővebb felvilágosítás a könyvtárban kérhető személyesen vagy az 516-677-es telefonszámon a gyermekkönyvtárosoktól.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése