könyv, film, zene, rendezvény egy helyen

2018. január 29., hétfő

Programjaink a héten

Életünk utcái,terei...Január 31-én (szerdán) 17 órakor folytatódik az Életünk utcái, tereicímű helyismereti előadássorozat. Ezen a délutánon Torma Attila helytörténész tart vetített képest előadást Nádorváros 1850-1950 közötti fejlődéséről. A rendezvény helyszíne a Kisfaludy Károly Könyvtár rendezvényterme (Győr, Baross G. út 4., II. emelet).
A program díjmentesen látogatható.

MeridiántornaFebruár 1-jén (csütörtökön) 17 órakor Meridiántorna 3-1-2. Egészségmegőrzés és rekreáció címmel Pető Zsófia coach, meridiántorna-oktató ismeretterjesztő előadását hallgathatják meg a Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér Központi Könyvtára klubhelyiségében (Győr, Herman Ottó u. 22., földszint).
Az egészséges emberben az életenergia akadálytalanul kering a meridiánokban, ám betegség állapotában elakad az energia. A kínai medicinára alapozott gyakorlatok biztosítják a szabad energiaáramlást, az egészséges egyensúly megőrzését.
A belépés díjtalan.

HangraforgóFebruár 2-án (pénteken) 17 órakor a Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér Központi Könyvtára klubjában tartja következő összejövetelét a Hangraforgó Klub. A hónap témája: játék és költészet Weöres Sándor és a kortársak verseiben. A klub vendége a csornai verséneklő csapat, a Garabonciás együttes.
A rendezvény díjtalanul látogatható.

Irodalomtörténeti előadás


A Kisfaludy Könyvtár 3. emeletén február 9-ig látható balatonfüredi kamarakiállításhoz kapcsolódóan február 2-án (pénteken) 17 órakor Prof. Szörényi László irodalomtörténész tart ismeretterjesztő előadást Jókai és Arany levelezése címmel. A rendezvény helyszíne a könyvtár Muzeális Gyűjteménye (Győr, Baross u. 4., III. emelet).
A program díjmentesen látogatható.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése