könyv, film, zene, rendezvény egy helyen

2017. július 9., vasárnap

Szegről-végről



Online játék híres magyar személyiségek közötti csalási viszonyokról

Rengeteg híres magyar személyiséget ismerünk művészi, alkotói, sportbeli tevékenységük révén, akik minden tekintetben értékes pályafutást, életutat hagytak maguk után. Sokukról azonban nem is tudjuk, hogy rokoni vagy más, törvénnyel szentesített kapcsolatban álltak egymással! Így talán valóban érdekes és izgalmas lehet, hogy az adott filmrendezők, színészek, zenészek, képzőművészek és sportolók vajon milyen, közelebbi vagy távolabbi családi viszonyt ápoltak és ápolnak a másikkal. Azt hiszem, ebben a tekintetben mindenkinek tudunk újat mondani!

Mert július 10. hétfőtől július 14. péntekig naponta 1-1 olyan képet (tehát összesen 5-öt) teszünk fel a Dr. Kovács Pál MegyeiKönyvtár és Közösségi Tér felnőtt Facebook-oldalára, amelyeken 2 ember szerepel. A kérdés nem az, hogy kik láthatók az egyes fotókon, hiszen a képeken szereplő személyek neveit megadjuk a játékhoz, hanem hogy milyen rokoni kapcsolat van/volt közöttük?

A helyes válaszokat akár naponta, akár egyben az összeset július 16. vasárnap éjfélig várjuk, NEM nyilvános kommentben, hanem a diszol@gyorikonyvtar.hu” e-mail címre! A helyes megfejtést elküldők közül 3 szerencsés játékos könyvekből összeállított csomagot nyer, egyenként több mint 10 ezer forint értékben. Szóval családfa nyomozásra fel: lássuk, ki kicsodának a fia, borja, ághajtása, vagy éppen törvényes párja!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése