könyv, film, zene, rendezvény egy helyen

2016. július 25., hétfő

Programjaink a hétre

Kézműves foglalkozás a Gyermekkönyvtárban
Július 27-én (szerdán) 10.00 órától 11.30-ig a Gyermekkönyvtárban (Győr, Herman Ottó u. 22., földszint) kerül sor a következő foglalkozásra, ahol az érdeklődő gyerekek ajándék dobozkát készíthetnek, amit virágmotívumokkal díszíthetnek. Az elkészült dobozka tárolási célokra, ill. ajándék-csomagolásként egyaránt felhasználható. A barkácsolás szükséges anyagokat a könyvtár biztosítja. A rendezvényen való részvétel díjtalan! Mindenkit szeretettel várunk!

"Koktélbár" a Ménfőcsanaki Fiókkönyvtárban
Július 29-én (pénteken), a hónap utolsó nyitva tartási napján, 12:00 órától 15:00 óráig „Koktélbárba” hívjuk kedves olvasóinkat Ménfőcsanaki Fiókkönyvtárunkba (Bezerédj-kastély, Győri út 90.). A rengeteg gyümölcs, gyümölcslé hozzáadásával készült alkoholmentes italokat kedves gesztusként szánjuk a könyvtárba látogatóknak. Mindenkit szeretettel várunk!

XIV. Anna napi búcsú a József Attila Művelődési Házban
Július 31-én (vasárnap) a József Attila Művelődési Házban (Győr, Móra Ferenc tér 1.) a XIV. Anna napi búcsúra kerül sor. A rendezvényen fellép a Kaméleon Színjátszó Egyesület (15.30-kor), a Danger Elements (16.30-kor), a Friends Big Band (16.50-kor). 18.15-től Tótpál Szilvia operaénekes és Baranyai Judit operett slágereket és sanzonokat adnak elő, közreműködik még Kovács Laura és Horváth Dániel. 20 órától utcabálra is sor kerül az Akkordeon zenekar közreműködésével, a kiegészítő programokon pedig (óriás légvár, népi fajátékok, kézműves foglalkozás) a gyerekek is remekül szórakozhatnak. A rendezvény ingyenes, minden érdeklődőt szeretettel várunk!

További rendezvényeinkről az alábbi oldalakon tájékozódhat:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése