könyv, film, zene, rendezvény egy helyen

2014. szeptember 20., szombat

Humorban nem ismerünk tréfát - online játék a Magyar Dráma Napja alkalmából


A Magyar Dráma Napja (szeptember 21.) alkalmából szeptember 22-én (hétfőn) online játékot indítunk Facebook-oldalunkon, melynek nyertese választhat magának egyet a fenti könyvek közül.
A magyar irodalom egyik nagy értéke az a sajátos humor, ami a szórakoztató forma mögött gyakran a súlyos történelmi helyzeteknek, társadalmi visszásságoknak és emberi gyengeségeknek tart tükröt.
Fedezzük fel együtt a magyar dráma máig aktuális, mosolyt fakasztó gyöngyszemeit!

Játékunkban szeptember 22. és 26. között mindennap délelőtt kiteszünk egy feladatot Facebook-oldalunkra, amelyre csupán a helyes megoldást NEM nyilvános kommentben, hanem a „diszol@gevk.hu” e-mail címre várjuk!

Az 5 napig (hétfő-péntek) tartó játék végén a legtöbb helyes választ beküldő, majd közülük a szerencsésen kisorsolt győztes nyereményként az 1001 lemez, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz, az 1001 film, amit látnod kell, mielőtt meghalsz és az 1001 könyv, amit el kell olvasnod, mielőtt meghalsz című értékes kötetek közül választhat. Az összes megfejtés beküldési határideje (akár egyszerre, egyben is) szeptember 28. (vasárnap) éjfél! Hajrá!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése