könyv, film, zene, rendezvény egy helyen

2020. május 26., kedd

Otthoni történelemtanuláshoz

Tanulj! Mi segítünk!
Főszerepben a TÖRTÉNELEM!!!
Nézzük az internet jó oldalát! Rengeteg tanulást segítő weboldal létezik. Minden tantárgyhoz találhatunk a gyerek életkora szerint megfelelő oktatási segédanyagot, köztük kifejezetten szórakoztatóakat is.
Mutatunk néhány lehetőséget a TÖRTÉNELEM tanuláshoz! Érdemes időt szánni rájuk!
http://www.okosdoboz.hu/
Az oldalon 3000 új grafikus INGYENES feladatot találtok matematika, környezetismeret, természetismeret, biológia, földrajz, fizika és kémia tantárgyakból.
Segítség: osztályokra, tantárgyakra bontva, feladatok, játékok, videók.
https://www.hatartalantortenelem.com/2018/11/20/1308/
Hasznos oldalak otthoni történelem tanuláshoz.
http://torizzotthon.hu/
Törizz otthon weboldal: pedagógusoknak, diákoknak, szülőknek egyaránt szól. Találhatsz itt tippeket, tanácsokat a tanulás megkönnyítésére, érdekességeket, ritkaságokat, amik a történelemkönyvekből kimaradtak, pályázatokat, történelmi helyszínekkel, eseményekkel, személyekkel kapcsolatos rendezvényeket, fesztiválokat, valamint azt is, hogy hova érdemes kirándulni, ha a történelem tanulásába is bele akarsz közben mélyedni.
https://tortenelemtanulas.blog.hu/
A honlap azért jött létre, hogy helyet adjon a történelem érdekességeinek, kiemelkedő évfordulóinak, illetve, hogy segítséget nyújtson a történelemtanulásban.
https://mult-kor.hu/
A Múlt-kor történelmi portál és a Múlt-kor történelmi magazin 2000 óta folytat tudományos ismeretterjesztést Magyarországon történelem témakörben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése