könyv, film, zene, rendezvény egy helyen

2020. február 4., kedd

Újra Oscar-játék

Az amerikai filmakadémia idén is 24 kategóriában díjazza a 2019-es év legjobb alkotásait és alkotóit. Hogy pontosan kiknek? Tippeljenek, játsszanak velünk! A tippeket a diszol@gyorikonyvtar.hu e-mail-címre várjuk február 9. (vasárnap) éjfélig akár naponta, akár egyben az összeset!
A mozikedvelők alig várják, hogy eldőljön, kik vehetik át (amerikai idő szerint) február 9-én, vasárnap a hőn áhított, csaknem négy kilogramm súlyú, arannyal bevont szobrocskát. Ez alkalomból Győri Szalon magazinunk idén is játékra hívja mindazokat, akik érdeklődnek a filmművészet iránt! A hét hat napján – január 3-tól alkalmuk lesz arra, hogy a legfontosabb kategóriákban voksoljanak, vajon 2020-ban kik kapják majd az Oscar-díjakat. A kiválasztott kategóriák sorrendben: legjobb női mellékszereplő, legjobb férfi mellékszereplő, legjobb női főszereplő, legjobb férfi főszereplő, legjobb rendező, legjobb film.
Hogy még esetleg nem látták valamennyi filmet? Nem probléma! Segítünk dönteni! A Győri Szalon magazinban megjelenő cikksorozatunkban avatott kollégáink érveket sorakoztatnak fel minden jelölt mellett. A legtöbb díjazottat eltaláló játékosok könyvet, Győri Szalonos bögrét, egyéb apróságokat és egy „saját Oscart” kapnak ajándékba!
De vajon mire/kire is lehet tippelni:
- Ki lesz a legjobb női mellékszereplő?
- Ki lesz a legjobb férfi mellékszereplő?
- Ki lesz a legjobb női főszereplő?
- Ki lesz a legjobb férfi főszereplő?
- Ki lesz a legjobb rendező?
- Melyik lesz a legjobb film?
Várjuk megfejtéseiket! Sok szerencsét!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése