könyv, film, zene, rendezvény egy helyen

2019. december 19., csütörtök

Győri advent 2019

gyori-advent-2019

Manapság az adventi időszakban fénybe borulnak a városok, rendezvények szórakoztatják az embereket, akik vásárokban tehetnek szert karácsonyi ajándékaikra. Győrben sincs ez másként. November 29-én este ünneplőbe öltözött a belváros, és kezdetét vette az Advent Győrben fesztivál.



Az adventi időszak idén is felejthetetlen hangulatot, színes programokat és sok meglepetést tartogat az érdeklődőknek Győr városában, erről az Adventi Fesztivál gondoskodik, mely a felnőtteknek és gyerekeknek is sok érdekes programot tartogat. Minderről részletesen tájékozódhatnak a rendezvénysorozat programfüzetéből



Idén is működik a MikulásGyár és a jótékonysági faház. Baross Gábor út a forralt bor és az ízek utcája, a Széchenyi téren van adventi kapu, mindenki karácsonyfája, adventi koszorú, betlehem és kézműves vásár. Állandó program a fényjáték – naponta többször is látható. A Dunakapu téren óriáskerék, korcsolyapálya, Mikulás-szán és hóember várja a kicsiket és nagyokat.



És persze sok-sok érdekesebbnél érdekesebb rendezvény közül választhatunk, mint például az Öt Templom Advent programjai, koncertek, színpadi produkciók, gyerekprogramok.



Az adventnek nem az év végi rohanásról kell szólnia, hanem a csendes elmélyülésről, a készülődésről; arról, hogy több időt töltsünk szeretteinkkel, és akár jól is szórakozzunk az Advent Győrben fesztivál programjaiból szemezgetve...



Fotók: Beledi Márta

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése