könyv, film, zene, rendezvény egy helyen

2016. június 13., hétfő

Programjaink a hétre

Zenés délután
Június 14-én (kedden) 18.00 órától a József Attila Művelődési Házban (Móra Ferenc tér 1.) Zenés délután címmel Baranyai Judit magánénekes, és ének- gitár tanár növendékeinek évzáró koncertje várja a kedves érdeklődőket. Fellépők: Meszess- Odor Zília (ének), Tóth Réka (gitár), Tóth Petra (ének), Kovács Laura (ének) és Horváth Dániel (ének) valamint a gitár szakos növendékek. Műsoron klasszikus zene, mesedalok, musical és mai popzenei slágerek. A belépés díjtalan.  

Vakációköszöntő Gyárvárosban
Június 16-án (csütörtök) 10.00 órakor Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér Gyárvárosi Közösségi Házában (Győr, Külső-Árpád út 6-8.) Vakációköszöntő program kezdődik. Ezen a délelőttön az érdeklődők a Csörgősipka Bábszínház vidám műsorát nézhetik meg. A rendezvényre a belépés díjtalan!  

Mesekuckó: A suszter manói a Központi Könyvtárban
Június 17-én (pénteken) 17.00 órakor Központi Könyvtárunk klubjában (Győr, Herman Ottó u. 22., földszint) a legkisebbek A suszter manói című mesét láthatják a Csörgősipka Bábszínház előadásában. A zsúfoltság elkerülése érdekében kibocsátott regisztrációs jegyek elővételben (300 Ft-ért) az előadás hetében válthatók meg a klubban 14 és 18 óra között. Szeretettel várunk minden kisgyereket és felnőtt kísérőjét!

További rendezvényeinkről az alábbi oldalakon tájékozódhat:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése