könyv, film, zene, rendezvény egy helyen

2015. április 24., péntek

KULTness – KÉPes játék


A Győri Szalon online kulturális magazin (szó szerinti KÉPességeket igénylő) fotós játékot hirdet két kategóriában.

I. Kategória: KONKRÉTAN
Mindazoknak, akik hajlandóak (és hajlamosak) KÉPbe helyezni önmagukat egy (kedvenc) könyvvel, filmmel, zenével, kiállítással. KÉPzeld el, hogy vagy TE és van az a szórakozási, kikapcsolódási forma, amely közben olvasol, nézel, hallgatsz, műértesz. S ha KÉPes vagy kompozíciót alkotni az imént említettekkel egy jópofa „te fotózod önmagadat/önmagatokat” (selfie) vagy „más fotóz téged/titeket” megoldás formájában, már csak kattintanod kell.
Tehát: örökítsd meg magad (vagy mások téged) fotómasinával, mobillal, tablettel vagy egyéb elektronikus készülékkel, miközben könyvet olvasol; koncertet hallgatsz; filmet, előadást nézel; vagy kiállítást értelmezel! (Ugye ne mondjuk azt, hogy művelődsz?)

II. Kategória: ELVONTAN
Mindazoknak, akik hajlandóak (és hajlamosak) KÉP(ek)ben megfogalmazni, hogy mit jelent számukra az érzelmi-intellektuális kikapcsolódás. Ragadd meg KÉP-ben, amit neked egy kulturális élmény nyújthat! Az általunk várt kompozíciók, beállítások akár nem machinált, akár digitális szerkesztéssel (montázs, egyéb számítógéppel kreált vizuális megjelenítés) létrehozott fotók lehetnek.
Tehát: jelenítsd meg egy (több) fényképen fotómasinával, mobillal, tablettel vagy egyéb elektronikus készülékkel, mit nyújt, mit indít meg, milyen asszociációkat kelt benned az olvasás, előadás vagy filmnézés, zenehallgatás, kiállítási produktumok befogadása!


Az ily módon elkészült SAJÁT fotókat hozzánk elküldve versenyre kelhetsz a sokrétűen összeválogatott nyereménycsomagokért (könyvek, koncertjegyek, múzeumbelépők, színházjegyek)! Az alkotások feletti ítéletet mi hozzuk, de a tulajdonképpeni döntés (és a klikkelés joga) a te kezedben van! A kreativitás, ötletesség, különleges és látványos gondolkodás előny, de nem kizáró ok; kiemelten értékeljük a gondolatiságot és a jól megfogható üzenetet.

Mit kell tenned? Kompozíció beállít, pillanat elkap, nyomógomb kattan, a megszületett fotót pedig a hagyományos formátumokban (jpg, jpeg, tiff, png) a neveddel együtt küldd el az info@gyoriszalon.hu e-mail címre! Beérkezési határidő: május 24. (vasárnap) éjfél!
A fotó(k) (fejenként max. 3 db) előszűrés után megjelennek a Győri Szalon Facebook-oldalán (minden esetben visszajelzünk!), majd a játék időtartama után általunk kiválasztásra kerülnek a nyertesek (a beküldött képek további felhasználási jogát fenntartjuk). A három legkreatívabb, legötletesebb, leglátványosabb kép beküldőjét mindkét kategóriában nyereménycsomaggal díjazzuk, valamint egy-egy különdíjat is kiosztunk a Győri Szalon Facebook-oldalán a legtöbb lájkot és megosztást elérőknek.

Szóval: ha elmúltál 14, ne tétovázz, keresd a konkrét alkalmat (I. Kategória), és/vagy alkoss elvonatkoztatott kompozíciót (II. Kategória), és lődd telibe! Ugye, hogy KÉPes vagy rá?!


Fő támogató: Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér
Támogatók: Győri Balett, Győri Filharmonikus Zenekar, Győri Művészeti és Fesztiválközpont, Győri Nemzeti Színház, Import Impró Egyesület, Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum, SzínHely – Kultúrpince

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése