könyv, film, zene, rendezvény egy helyen

2015. április 10., péntek

Jóság és szeretet – az életvitelünkben és a művészetekben – vetélkedő


Jóság és szeretet – az életvitelünkben és a művészetekben címmel vetélkedőt hirdet 3-3 főből álló nyugdíjas csapatok részére a Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér és az Arrabona Városi Nyugdíjas Egyesület. A jelentkezési határidő 2015. május 15., a vetélkedőre történő felkészüléshez pedig a megyei könyvtár ősszel kezdődő, négy előadáson való részvételt ajánl életvezetés, ének-zene, irodalom valamint festészet-szobrászat témakörökben, melyek pontos időpontjairól szeptember elején adnak tájékoztatást.

A vetélkedő időpontja 2016. február 17., helyszíne a József Attila Művelődési Ház. Nagyszámú jelentkezés esetén elődöntő is lesz, hozzá a kérdéseket interneten keresztül küldik el. Úgy a felkészítő előadásokat, mint a döntőt a vetélkedőhöz kapcsolódó és feladványként szereplő irodalmi, zenés-énekes műsorszámok is gazdagítják. A vetélkedőn a feladatok, kérdések csak a felkészítés során elhangzottakból kerülnek ki! A vetélkedőn résztvevők könyvjutalomban részesülnek.

A vetélkedőre jelentkezni 2015. május 15-ig a József Attila Művelődési Ház címén (9028 Győr, Móra park 1. e-mail: jamh@gevk.hu, telefon: 421-740) lehet a közösség, a csapat neve, a kapcsolattartó neve, e-mailje és telefonszáma feltüntetésével. További információ a vetélkedő játékvezetőjétől, Horváth Ferenctől, az Arrabona Városi Nyugdíjas Egyesület vezetőségi tagjától kérhető a következő elérhetőségeken: e-mail: horvferivk@freemail.hu, telefon: 70/705-6262. A teljes versenykiírás itt érhető el!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése